اتصال صحیح سنسور فشار به سیستم ارتینگ
در کاربرد های صنعتی باید کلیه تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی اعم از سنسور فشار ، موتور های الکتریکی، اینورتر ، PLC و مبدل ها و منبع تغذیه و …. به صورت مجزا به سیستم ارتینگ مرکزی متصل گردد.
توجه داشته باشید که به هیچ عنوان سیم ارت تجهیزات مختلف را با یکدیگر سری نکنید یعنی سیم ارت یک تجهیز را به سیم ارت یک تجهیز دیگر متصل نکنید و سپس به ارت مرکزی وصل کنید.این کار باعث می شود در این صورت اگر یکی از تجهیزات دچار مشکل شود همه تجهیزات تحت تاثیر قرار گرفته و دچار مشکل خواهد شد.هر کدام از تجهیزات باید به صورت مجزا به سیستم ارتینگ مرکزی متصل شود.
نکته: توجه داشته باشید که پیچ و مهره و لولا ها و اتصالات به هیچ عنوان به خوبی وظیفه انتقال ارت را انجام نمی دهند بنابراین به طور مثال باید در تابلو های برق حتی برای پایه و در تابلو ارت مجزا در نظر گرفته شود و بهتر است سیم به ارت به آن ها جوش داده شود. براي جوش دادن قطعات مسي به يكديگر ترجیحا از جوش برنج يا نقره استفاده شود و در صورت عدم دسترسي به اين نوع جوش از جوش (Cad weld) استفاده گردد .



